OVER ONS

De “Crazy Ivan” is een overblijfsel uit de koude oorlog. Onderzeeërs gebruikten deze nautische manoeuvre om de blinde vlek in het sonar bereik, direct achter de schroef, toch in beeld te kunnen brengen, en mogelijke vijanden die zich schuil hielden op deze plek te verrassen. Dit deden ze door op willekeurige momenten plots van de koers af te wijken om daarna links- of rechtsom een rondje van 360 graden te varen ter completering van het sonarbeeld. Deze manoeuvre was even simpel als doeltreffend.

De “Crazy Ivan” is bekend van de film “The Hunt for Red October”, met hoofdrolspelers Sean Connery en Alec Baldwin. Een aanrader!

Crazy Ivan Solutions staat voor dit soort verrassend simpele, praktijk- en doelgerichte oplossingen voor vaak lastige vraagstukken binnen het gehele ICT domein. Zowel organisatorisch als inhoudelijk. Wij geloven niet in dure, dikke pakken papier vol met analyses en aanbevelingen, maar we pakken de issues gewoon daadkrachtig aan. En hoe eenvoudiger de oplossing, hoe beter, stabieler, goedkoper, efficiënter. Soms “varen we gewoon een rondje”!

Comments are closed.