GEJO VAN DER KAADEN

gejo-collageGejo van der Kaaden is een Integrale manager, “Crazy Ivan Solutions” stijl. Overtuigd en handelend vanuit een gezonde balans in belangen tussen eindklanten, leveranciers, medewerkers en de eigen organisatie.  Gaat met elke stakeholder in overleg met als doel om weloverwogen de juiste business beslissingen te nemen, om resultaten te kunnen bewerkstelligen. Primaire focus op het dragen van verantwoordelijkheid voor ICT gerelateerde diensten (programma-, project-, service-, team management), gebaseerd op ruim 25 jaar ICT ervaring. Vakinhoudelijk een zeer brede ICT achtergrond: standaard-, en maatwerk software, databases, netwerken, infrastructuur.

View Gejo van der Kaaden's profile on LinkedIn

Gejo is sterk analytisch ingesteld. Heeft op basis van de eigen analyse de drive om te willen verbeteren met behoud van het goede, en dat proces volledig te begeleiden en tot een goed resultaat te brengen. Is hierin pragmatisch, transparant, direct en to-the-point. Gelooft in de kwaliteit van mensen en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten en te coachen / begeleiden om als team maximaal te kunnen presteren, met een “refuse to fail” mentaliteit. Check ook vooral de referentie sectie op deze site!

Key elementen: veranderaar, integrale business aanpak, lerende organisaties (en borging), voorspelbaarheid van de business, P&L, soepele en efficiënte processen, scope bewaking, pro-actief, perceptie management, klant focus, people manager, coach, motivator, account manager, klant en medewerker tevredenheid.

Ervaringsjaren in verschillende functies/rollen:

ICT Directeur / Manager10 jaarIntertoys, Fondsenbeheer Nederland, Blokker Holding, Manpowergroup, NRC Media
Business Unit Manager8 jaarNorthgateArinso, Oracle
Programma Manager11 jaarIntertoys, Fondsenbeheer Nederland, Blokker Holding, Manpowergroup, NRC Media, Orange Business Services
People Manager20 jaarIntertoys, Fondsenbeheer Nederland, Blokker Holding, Manpowergroup, NRC Media, NorthgateArinso, Oracle
Service manager4 jaarOracle
Project manager5 jaarOracle
Consultant / ontwikkelaar12 jaarBright Octopus, Oracle, Nedlloyd, OCC Software

Comments are closed.